De Rietkamer

De Rietkamer is één van de vijf unieke kamers in Tag West en is gelegen aan de dijk. De 26 woningen van de Rietkamer bestaan uit: 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 6 comfortwoningen en 3 vrijstaande woningen.

De woningen worden energiezuinig en milieuvriendelijk opgeleverd. Alle woningen worden namelijk voorzien van bodemwarmte en zonnepanelen die voldoen aan de geldende BENG-eisen. Daarnaast is er rekening gehouden met de flora en fauna van de omgeving.

Wonen in de Rietkamer geeft de sfeer van vroeger maar biedt het gemak van de toekomst! Ziet u zichzelf hier al wonen? Schrijf u nu in via de button 'inschrijven'.

Meer weten over de architectuur en de natuurinclusieve en klimaatadaptieve toepassingen binnen de Rietkamer? Klik op onderstaande button.

Het project

Twee-onder-een-kapwoning

De 4 twee-onder-een-kapwoningen liggen eveneens verspreid in het plan. De woningen hebben een mooie living met een doorloop naar de ruime tuin. De badkamer en slaapkamers, waaronder een riante hoofdslaapkamer, bevinden zich op de eerste verdieping. Op de tweede etage bevindt zich de zolderruimte die te bereiken is met de vaste trap. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Lees meer

Situatiekaart

Bekijk de ligging van de woningen via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning? Beweeg met uw muis over de beschikbare woningen voor meer informatie.

*Kaveloppervlakte inclusief achterpad.

Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in een van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw woningvoorkeuren selecteren. Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm.

Stap 3

Als u wil deelnemen aan de toewijzing, dan dient u uw voorkeuren te bevestigen in de 'woningzoeker' en de vragenlijst 'Start verkoop' in te vullen in uw profiel. Let op: U bevestigt uw voorkeuren door op 'opslaan' te klikken. U kunt uw voorkeuren tot woensdag 8 februari 2023 17:00 uur nog wijzigen.

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300