Nu in verkoop:
3 vrije kavels

Welkom in Tag West, Genemuiden. Ontdek ons veelzijdige aanbod van kavels, energiezuinige of zelfs energieneutrale woningen, elk met comfortabele en duurzame voorzieningen zoals vloerverwarming en zonnepanelen. In de onderstaande woningzoeker kun je de ligging en de beschikbaarheid van ons huidig aanbod verkennen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in!

Schrijf je in

Woningzoeker

Bekijk de ligging van de woningen via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning? Beweeg met uw muis over de beschikbare woningen voor meer informatie.

Tagweg Rijwoningen

Welkom in uw toekomstige droomhuis, waar duurzaamheid en comfort samenkomen in deze prachtige rijwoningen. Deze 20 energieneutrale woningen bestaan uit tussen- en hoekwoningen. Door de variërende prijzen, kaveloppervlaktes en ligging is er voor ieder wat wils. Maak dit huis helemaal het uwe! Prijzen beginnen bij €320.000,- (V.O.N.).

Ontdek meer door op de onderstaande knop te klikken

Dijkwoningen

De Dijkwoningen, gelegen aan een prachtige locatie aan de dijk. De woningen zijn zeer divers in typologie en woonoppervlakte waardoor er ruimte wordt geboden aan starters, gezinnen, doorstromers en ouderen.

Om optimaal wooncomfort te garanderen tegen lage energielasten, worden de woningen voorzien van uitstekende isolatie, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, sedumdaken en vloerverwarming.


Lees verder door te klikken op onderstaande button.

Rietkamer

De Rietkamer is één van de vijf unieke kamers in Tag West en is gelegen aan de dijk. De woningen worden energiezuinig en milieuvriendelijk opgeleverd.

Alle woningen worden namelijk voorzien van bodemwarmte en zonnepanelen die voldoen aan de geldende BENG-eisen.

Fase 3

Deze woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, een warmtepomp en zonnepanelen. Bij aankoop van een woning uit deze fase koopt u een nieuwbouwwoning, met de mogelijkheid om op korte termijn te verhuizen.

Momenteel zijn er nog twee twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar en de bouw daarvan is al in volle gang.

Vrije kavels

Binnen het aanbod van vrije kavels is er genoeg keuze voor variërende woonwensen: Heeft u het liefst een tuin op het zuiden of zuidwesten? Of geniet u liever van de ochtendzon met een tuin op het noorden? Wenst u een grote woning met veel tuin of liever een kleinere woning passend bij de omvang van uw huishouden? De mogelijkheden zijn talrijk.

Lees verder door te klikken op de onderstaande button.

Toekomstig aanbod

In de toekomst worden er nieuwe woningen aangeboden. Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons toekomstige woningaanbod?

Meld je dan nu aan via onderstaand button

Stappen voor inschrijven

1. Inschrijven

Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail.

Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

2. Bevestig uw account

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen.

Let op: u dient uw account te bevestigen om deel te kunnen nemen aan de toewijzing.

3. Maak uw inschrijving compleet

Log in met uw account en maak uw inschrijving compleet. Selecteer -wanneer u dit nog niet hebt gedaan- de woning(en) waarmee u wilt doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkooplijst in te vullen. Ook kunt u uw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt u niet meegenomen in de toewijzing.

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300