Nieuw in verkoop

De nieuwste fase, De Dijkwoningen, in Tag West Genemuiden is nu in verkoop!


Deze nieuwe fase bestaat uit prachtige, energiezuinige rijwoningen, comfortwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Elke woning in deze fase heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en mooie ligging aan de dijk. Bij het ontwerpen van deze woningen hebben we rekening gehouden met duurzaamheid en de omringende natuur.


Bent u enthousiast geworden en ziet u zichzelf al helemaal wonen? De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Kijk voor het beschikbare woningaanbod in de woningzoeker.

.

Uw droomhuis tussen groen en water

Welkom bij Tag West, de nieuwe woonwijk gelegen aan de rand van Genemuiden, waar de rust en veiligheid van het dorpsleven worden gecombineerd met de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Onze ruim opgezette wijk biedt een diversiteit aan woningen voor zowel jong als oud, starters, doorstromers, gezinnen en alleenstaanden, waarbij u uw buren leert kennen en kinderen veilig buiten kunnen spelen. Ervaar het gevoel van thuiskomen in Tag West.

Bij Tag West kunt u genieten van het gevoel van vertrouwen en een thuisgevoel ervaren. Project Tag West bestaat uit verschillende deelfases waaronder de tussenfase ‘fase 3’ en De Rietkamer. Momenteel zijn er nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar van de tussenfase ‘fase 3’ en enkele rijwoningen van de deelfase De Rietkamer.

De verkoop van de nieuwste fase 'De Dijkwoningen' is inmiddels ook van start gegaan. Deze fase bestaat uit diverse woningtypen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en comfortwoningen. De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden.

Kijk voor de beschikbaarheid per deelfase in de woningzoeker. Meer weten over de natuurinclusiviteit binnen het plan? Klik op de onderstaande button.

Lees meer

Dijkwoningen

De Dijkwoningen, gelegen aan een prachtige locatie aan de dijk. zijn zeer divers in typologie en woonoppervlakte waardoor er ruimte wordt geboden aan starters, gezinnen, doorstromers en ouderen.

Om optimaal wooncomfort te garanderen tegen lage energielasten, worden de woningen voorzien van uitstekende isolatie, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, sedumdaken en vloerverwarming.


Het aanbod bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, 4 comfortwoningen en 4 rijwoningen.

Rietkamer

De Rietkamer is één van de vijf unieke kamers in Tag West en is gelegen aan de dijk. De 26 woningen van de Rietkamer bestaan uit: 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 6 comfortwoningen en 3 vrijstaande woningen.


De woningen worden energiezuinig en milieuvriendelijk opgeleverd. Alle woningen worden namelijk voorzien van bodemwarmte en zonnepanelen die voldoen aan de geldende BENG-eisen.

Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Bekijk de woningen en schrijf u in.

Fase 3

Fase 3 omvat 21 woningen, bestaande uit 8 twee-onder-een-kapwoningen 18 rijwoningen. Deze woningen worden gebouwd zonder gasaansluiting en zijn energiezuinig en milieuvriendelijk. Alle woningen worden voorzien van lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen. Momenteel zijn twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar en de bouw daarvan is al in volle gang. Bij aankoop van een woning uit deze fase koopt u een nieuwbouwwoning, met de mogelijkheid om op korte termijn te verhuizen.

Vrije kavels

Binnen het aanbod van vrije kavels is er genoeg keuze voor variërende woonwensen. U bent vrij uw woning zelf te ontwerpen en te bouwen geheel naar uw woonwensen uiteraard binnen de gestelde beeldkwaliteitseisen.


Bekijk de ligging van de kavels via de situatiekaart.

In de toekomst worden er weer nieuwe kavels aangeboden. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in

Woningzoeker

Bekijk de ligging van de woningen/kavels via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning/kavel? Beweeg met uw muis over de beschikbare woningen/kavels voor meer informatie.

Stappen voor inschrijven

1. Inschrijven

Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail.

Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

2. Bevestig uw account

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen.

Let op: u dient uw account te bevestigen om deel te kunnen nemen aan de toewijzing.

3. Maak uw inschrijving compleet

Log in met uw account en maak uw inschrijving compleet. Selecteer -wanneer u dit nog niet hebt gedaan- de woning(en) waarmee u wilt doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkooplijst in te vullen. Ook kunt u uw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt u niet meegenomen in de toewijzing.

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300