Tagweg Rijwoningen

Ontdek het gemak van duurzaam en comfortabel wonen in onze energieneutrale rijwoningen. Deze stijlvolle tussen- en hoekwoningen, verdeeld over twee typen, combineren functionaliteit met moderne gemakken. Elke woning is voorzien van vloerverwarming, een geavanceerde bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Geniet van de ruime, open keuken en een gezellige leefruimte, met een tuin die ideaal ligt op het noordoosten of zuidwesten. Deze woningen, met een energielabel A++++, overtreffen de BENG-normen. Bekijk de woningzoeker voor meer informatie.

Ga naar de woningzoeker

Type 1

Dit aansprekende type bestaat uit 11 energieneutrale woningen verdeeld over twee blokken. De woningen beschikken over een lichte tuingerichte keuken, handige (buiten)berging, drie ruime slaapkamers op de verdieping en een multifunctionele zolderruimte die geheel naar eigen wens is in te richten.

De woningen variƫren in perceeloppervlakte, prijs en plattegrond. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Lees meer

Type 2

Dit prachtige type bestaat uit 9 energieneutrale woningen verdeeld over twee blokken. Deze woningen kenmerken zich door de tuingerichte keuken, handige (buiten)berging, drie ruime slaapkamers op de verdieping en een multifunctionele zolderruimte die geheel naar eigen wens is in te delen.

De woningen variƫren in perceeloppervlakte, prijs en plattegrond. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Lees meer

Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in een van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw woningvoorkeuren selecteren. Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm.

Stap 3

Log in met uw account en maak uw inschrijving compleet. Selecteer -wanneer u dit nog niet hebt gedaan- de woning(en) waarmee u wilt doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkooplijst in te vullen. Ook kunt u uw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt u niet meegenomen in de toewijzing.

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300