Vrije kavels

Binnen het aanbod van vrije kavels is er genoeg keuze voor variërende woonwensen: Heeft u het liefst een tuin op het zuiden of zuidwesten? Of geniet u liever van de ochtendzon met een tuin op het noorden? Wenst u een grote woning met veel tuin of liever een kleinere woning passend bij de omvang van uw huishouden? De mogelijkheden zijn talrijk. U bent vrij uw woning zelf te ontwerpen en te bouwen geheel naar uw woonwensen, uiteraard binnen de gestelde beeldkwaliteitseisen.

Bekijk de ligging van de kavels via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde kavel? Beweeg met uw muis over de beschikbare kavels voor meer informatie.
Overige informatie en de beschikbare downloads vindt u onder de situatiekaart.

Wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het plan Tag West en/of de vrije kavels? Schrijf u dan in.

Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in een van de beschikbare kavels? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbele inschrijving gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw kavelvoorkeuren selecteren.

Stap 3

U dient uw voorkeuren te bevestigen in de 'kavelselector' en de vragenlijst 'Start verkoop' in te vullen in uw profiel. Let op: U bevestigt uw voorkeuren door op 'opslaan' te klikken. Wanneer u bent ingelogd kunt u uw voorkeuren nog aanpassen.

Procedure en voorwaarden

Door bovenstaande stappen te doorlopen, bevestigt u uw deelname voor de toewijzing.
Vanaf het moment dat u de kavel aan u wordt toegewezen, heeft u een optie op de betreffende kavel. Gedurende twee weken is dit een vrijblijvende optie. Wanneer deze twee weken verstreken zijn kunt u indien nodig de reservering verlengen met een periode van maximaal twee weken. U dient hiervoor inschrijfgeld te betalen.

Meer informatie over de procedure en voorwaarden leest u in de brochure.

Download brochure

Downloads

Meer weten over de mogelijkheden en de opgenomen eisen omtrent de bouw van uw droomwoning? Download hier de brochure en het beeldkwaliteitplan. De nieuwste eisen en regels voor het bouwen van uw woning vindt u in het bestemmingsplan op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beeldkwaliteitsplan

Brochure

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300