Fase 3

Fase 3 bestaat uit 21 verschillende woningen in 2 verschillende types. Type A zijn de twee-onder-een-kapwoningen en type B de hoek- en tussenwoningen.

De woningen worden gasloos gebouwd en energiezuinig en milieuvriendelijk opgeleverd. Alle woningen worden namelijk voorzien van bodemwarmte en zonnepanelen die voldoen aan de geldende BENG-eisen. Daarnaast is er rekening gehouden met de flora en fauna van de omgeving.

Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Zie hieronder welke woningen nog beschikbaar zijn.

Twee-onder-een-kapwoning

Deze woningen bieden alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en moderne levensstijl. De ruime living is perfect om te ontspannen. De tuingerichte keuken en eethoek zorgen voor verbinding met het buitenleven. De grote tuinoppervlakte biedt volop ruimte voor een zonneterras en schaduwplekken. De bijkeuken en berging met eigen parkeergelegenheid bieden veel opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en drie slaapkamers, waaronder de zeer ruime hoofdslaapkamer met inloopkast. De zolder op de tweede verdieping is te bereiken met een vaste trap en biedt veel mogelijkheden om deze in te delen en gebruiken naar wens.

De woningen zijn gasloos gebouwd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De details in de gevels en het gebruik van verschillende kleuren gevelsteen geven elke woning iets unieks.

Bekijk de woningen

Situatiekaart

Bekijk de ligging van de woningen via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning? Beweeg met uw muis over de beschikbare woningen voor meer informatie

Stappen voor inschrijven

1. Inschrijven

Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf u in via de website en geef uw woningvoorkeuren door. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail.

Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

2. Bevestig uw account

Activeer uw account door op de link in de mail te klikken en wil uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u uw inschrijving compleet maken door in te loggen via de website.

Let op: u dient uw account te bevestigen om deel te kunnen nemen aan de toewijzing.

3. Maak uw inschrijving compleet

Log in met uw account en maak uw inschrijving compleet. Selecteer -wanneer u dit nog niet heeft gedaan- de woning(en) waarmee u wilt doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkooplijst in te vullen. Ook kunt u uw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt u niet meegenomen in de toewijzing.
Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300