Dijkwoningen

De Dijkwoningen bieden een prachtige locatie aan de dijk en zijn zeer divers in typologie en woonoppervlakte, waardoor ze geschikt zijn voor starters, gezinnen, doorstromers en ouderen. Het project omvat 8 twee-onder-een-kapwoningen, 4 comfortwoningen en 4 rijwoningen.

Naast het bieden van comfortabele woningen, wordt er ook veel waarde gehecht aan het bevorderen van de natuurlijke omgeving. Daarom worden er nestkasten voor vogels zoals de huismus en de gierzwaluw, evenals vleermuiskasten in de gevels geplaatst.

Om het wooncomfort te optimaliseren en tegelijkertijd de energielasten laag te houden, worden de woningen voorzien van uitstekende isolatie, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, sedumdaken en vloerverwarming. Op deze manier wordt duurzaamheid gecombineerd met een aangename leefomgeving.

Het project

Inschrijven en deelname in 3 stappen

Stap 1

Heeft u interesse in een van de beschikbare woningen? Schrijf u dan in via de website en maak een account aan. U ontvangt een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Controleer ook uw ongewenste mail. Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname. Meerdere inschrijvingen op 1 huishouden worden ook als dubbel gezien.

Stap 2

Activeer uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul uw gegevens aan. Heeft u al een account? Dan kunt u via de website inloggen. Eenmaal ingelogd, kunt u uw woningvoorkeuren selecteren. Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm.

Stap 3

Log in met uw account en maak uw inschrijving compleet. Selecteer -wanneer u dit nog niet hebt gedaan- de woning(en) waarmee u wilt doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkooplijst in te vullen. Ook kunt u uw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt u niet meegenomen in de toewijzing.

Heutink Groep | info@tagwest.nl | 085 082 5300